از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی؛

نتایج آزمون استخدام تامین اجتماعی امروز اعلام می‌شود

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۶ کد : ۷۱۶۷۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
نتایح آزمون استخدام پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی، امروز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر می‌شود.
نتایج آزمون استخدام تامین اجتماعی امروز اعلام می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نتایح آزمون استخدام پیمانی متمرکز سازمان تامین اجتماعی، یک ماه پس از برگزاری آزمون امروز، دوشنبه 31 اردیبهشت ماه در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir منتشر می‌شود.

داوطلبان برای اطلاع از نتایج این آزمون می توانند با وارد کردن کد رهگیری و کد ملی خود در سایت مرکز آزمون نتایج را مشاهده کنند.

آزمون استخدام سازمان تامین اجتماعی در سال 1403 به منظور جذب نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای بیمه‌ای و درمانی این سازمان جمعه 31 فرودین ماه سال جاری با حضور بیش از 70 هزار نفر به‌صورت همزمان در مراکز استان‌های سراسر کشور برگزار شد.

گفتنی است؛ این آزمون با حضور 1694 شرکت‌کننده استان مرکزی که از این تعداد 884 خانم و 810 آقا بودند همزمان با سراسر کشور در اراک برگزار شد.