با کسب عنوان نائب قهرمانی"جام شهدای خدمت"؛

درخشش دانشجویان علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در مسابقات والیبال قهرمان کشوری دانشگاه علمی‌کاربردی

۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۵ کد : ۷۲۱۸۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
تیم دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی متشکل از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در دهمین دوره مسابقات والیبال قهرمان کشوری دانشگاه علمی کاربردی، عنوان نائب قهرمانی جام شهدای خدمت را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دهمین دوره مسابقات قهرمانی قهرمان کشور دانشگاه جامع علمی کاربردی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خدمت و شهید آیت الله رئیسی تحت عنوان جام شهدای خدمت در همدان برگزار شد.

در دهمین دوره مسابقات والیبال قهرمان کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی که محمد بازجو و سعید شهری از دانشجویان ورزشکار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک حضور داشتند عنوان نائب قهرمانی "جام شهدای خدمت" را کسب کردند.

این مسابقات با حضور ۴۰۰ ورزشکار به مدت ۱۰ روز در رشته‌های فوتسال و والیبال پسران و دختران به مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت به میزبانی استان همدان برگزار شد.

گفتنی است؛ جام شهدای خدمت، شعار دهمین دوره مسابقات قهرمانی قهرمان کشور دانشگاه جامع علمی کاربردی است که به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان خدمت و شهید آیت‌الله رئیسی نام‌گذاری شده است.

کلید واژه ها: جام شهدای خدمت دانشگاه جامع علمی کاربردی