اعزام کاروان زیارتی دانشجویان استان مرکزی به مرقد مطهر امام خمینی(ره)

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۵۹ کد : ۷۲۲۴۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر، کاروان زیارتی دانشجویان استان به حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران اعزام شدند.
اعزام کاروان زیارتی دانشجویان استان مرکزی به مرقد مطهر امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، تصریح کرد: به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، کاروان زیارتی دانشجویان به شهر مقدس قم- جمکران و حرم امام راحل اعزام شدند.

وی افزود: این اقدام در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران، مرز پرگهر صورت گرفت و جمعی از دانشجویان استان روز یکشنبه، 13 خردادماه به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی به مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران اعزام شدند.

غلامی در ادامه هدف از شرکت زائران در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی(ره) را آشنایی با تفکرات بنیانگذار انقلاب اسلامی، تجدید عهد و میثاق دوباره با آرمان‌ها و اهداف شهدا و امام راحل عنوان کرد.

به گفته وی؛ طرح ملی "ایران، مرز پرگهر" با هدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار "ما می‌توانیم" جهت آشنایی دانشجویان با مواریث فرهنگی و توانمندی‌های علمی، آموزشی، صنعتی و فناورانه اجرا می شود.