برگزاری اولین آزمون استخدامی معلولان توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۳ کد : ۷۲۲۸۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
هم اکنون اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال برگزاری است.
برگزاری اولین آزمون استخدامی معلولان توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزاری این آزمون با اعلام این خبر، اظهار کرد: این آزمون برای نخستین‌بار با حضور 149 شرکت کننده(57 نفر خانم و 92 نفر آقا)دارای معلولیت در سطح استان برگزار شد.

وی افزود: در پی دستور رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی، آزمون استخدامی خاص معلولان برای نخستین‌ بار در کشور به منظور جذب و بکارگیری افراد دارای معلولیت در دستگاه های  اجرایی برگزار می‌ شود و تمامی شرکت کنندگان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور هستند.

مرادی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی متولی برگزاری این آزمون است، افزود: در همین راستا تمهیدات ویژه ای برای برگزاری هرچه بهتر این آزمون توسط این نهاد صورت گرفته است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اضافه کرد: معلولین شرکت کننده استان مرکزی در این آزمون به منظور تصدی 90 شغل در دستگاه های اجرایی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

به گفته وی؛ نتایج اولین آزمون استخدامی اختصاصی معلولان از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ اعلام خواهد شد.