برگزاری آزمون ضمن خدمت "اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۹ کد : ۷۲۴۵۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون دوره آموزشی ضمن خدمت "اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی" با هدف ارتقای اطلاعات، دانش و مهارت‌های کارکنان ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ آزمون دوره آموزشی ضمن خدمت "اصول ایمنی، سلامت و ارگونومی" ویژه کارشناس و غیرکارشناس جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای پیشرفت فرد و سازمان در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی این واحد سازمانی برگزار شد.

این آزمون با هدف شناخت اصول صحیح ارگونومی و به‌کارگیری آن در محیط‌های کاری، ارتقای سطح دانش فنی و بهداشتی مدیران و افزایش آگاهی آنها به منظور پیشگیری از بیماری‌های ناشی از عدم رعایت استانداردهای مشاغل و تامین عالی ترین درجه سلامت جسمی و روانی و اجتماعی برپا شد.

لازم به ذکر است؛ حداقل نمره قابل قبول جهت صدور گواهی پایان‌دوره 70 می باشد و گواهی شرکت در دوره ضمن خدمت به منظور بهره‌مندی از مزایای آیین نامه آموزش و توانمندسازی اعضای جهاددانشگاهی صادر می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی ارگونومی استان مرکزی