بازدید معاون استاندار مرکزی از روند برگزاری آزمون استخدامی طرح "شهید زین‌الدین" توسط جهاددانشگاهی استان

۲۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۹ کد : ۷۲۵۶۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون استانداری مرکزی از روند برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین در جهاددانشگاهی استان مرکزی بازدید به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سید مجتبی آل‌یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی و هیات همراه صبح روز جمعه، 25 خردادماه با حضور در جهاددانشگاهی استان از روند برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین که به همت این نهاد در حال برگزاری است بازدید به عمل آورند.

آل‌یاسین در این بازدید ضمن بررسی وضعیت برگزاری آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین و چگونگی اجرای آن، از تلاش مجموعه جهاددانشگاهی جهت برگزاری آزمون‌های استخدامی در محیطی سالم و مطلوب قدردانی کرد.

شایان ذکر است؛ آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین با حضور 382 داوطلب شرکت‌کننده خانم و آقا به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است و پذیرفته‌شدگان این آزمون، امسال جذب دستگاه‌های اجرایی استان می‌شوند.