رقابت ۳۲۰ دانشجوی مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در امتحانات پایان ترم تحصیلی

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۳۵ کد : ۷۲۶۵۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن بیات مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، اظهارکرد: امتحانات پایان ترم تحصیلی نیمسال دوم 1403-1402 از بیست و ششم خردادماه آغاز شده و تا هفتم تیرماه جاری به مدت دو هفته برگزار می شود.

وی تصریح کرد: امتحانات پایان ترم با رقابت 320 دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دو تایم ساعت 8:30 و 11 صبح در این مرکز آموزشی برگزار می شود.

بیات اضافه کرد: در پایان نیمسال دوم سال تحصیلی، حدود 150 دانشجو مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک فارغ التحصیل می شوند.

مدیر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک رشته های مقطع کارشناسی را شامل حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی(برنامه‌ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش‌دبستانی، مدیریت کسب و کار، مهندسی فناوری اطلاعات، حسابداری بانکی و مدیریت امور اداری عنوان کرد.

به گفته وی حقوق ثبتی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، شهرسازی، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، امور بانکی و تجهیزات پزشکی و عمران(حمل و نقل شهری) نیز از جمله رشته های مقطع کاردانی این مرکز آموزشی است.