برگزاری مسابقه دلنوشته "غدیر خم" در استان مرکزی

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۴ کد : ۷۲۸۳۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
در آستانه عید غدیرخم مسابقه دلنوشته با عنوان غدیرخم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه دلنوشته "غدیر خم" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این رابطه، اظهارکرد: به مناسبت دهه امامت و ولایت، مسابقه دلنوشته غدیرخم به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این مسابقه با هدف آشنایی دانشجویان با شخصیت والای امیرالمومنین حضرت علی(ع) برگزار خواهد شد.

دارابی با اشاره به اینکه سوالات این مسابقه برگرفته از کتاب خطبه غدیر است، افزود: دانشجویان می توانند پاسخ سوالات را تا 6 تیرماه جاری به آیدی jahadarak@ در ایتا ارسال نمایند.

به گفته وی؛ به برگزیدگان این مسابقه جوایزی به رسم یادبود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اهدا خواهد شد و تمامی دلنوشته های در کانال سازمان دانشجویان با قید نام و نام خانوادگی دانشجو  بارگزاری خواهد شد.