آغاز ثبت‌نام ترم تابستان در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۸ کد : ۷۲۹۲۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه ثبت دوره های آموزشی ویژه ترم تابستان در این مرکز آموزشی آغاز شد.
آغاز ثبت‌نام ترم تابستان در مرکز جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت ساوه در این باره، گفت: ثبت نام دوره های آموزشی ویژه ترم تابستان در این مرکز آموزشی آغاز شد.

وی افزود: دوره های آموزشی علوم پزشکى، علوم کامپیوتر، حسابدارى، علوم انسانى، فنى و مهندسى، مدیریت، هنر و ... به همت مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این شهرستان برگزار می شود.

کاظمی اضافه کرد: به فراگیرانی که دوره آموزشی را با موفقیت سپری کنند گواهینامه معتبر قابل ترجمه رسمی و دارای کد صحت سنجی QR از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد. گواهینامه ارائه شده قابل استناد در تمامى آزمون‌هاى استخدامى دولتى و خصوصى خواهد بود.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر روزهای شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 19 به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)، مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه مراجعه و یا با شماره۰۸۶۴۲۲۲۶۷۰۰ تماس بگیرند.