واگذاری دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی به مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۱۰ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۸ کد : ۷۳۰۸۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرکز آزمون جهاددانشگاهی اطلاعیه ای در خصوص برگزاری دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پیرو اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی به اطلاع متقاضیان ثبت نام دوازدهمین استخدام مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور می‌رساند بنا بر ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور برگزاری دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی برای جذب نیرو در دستگاه‌های اجرایی ذیل به مرکز آزمون جهاددانشگاهی واگذار گردیده است.

همچنین دستگاه‌های همچون وزارت کشور، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت ورزش و جوانان، پست بانک ایران، حوزه هنری انقلاب اسلامی، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران، روزنامه رسمی کشور و گمرک جمهوری اسلامی ایران در دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی حضور دارند.

بر این اساس؛ چنانچه دستگاه اجرایی دیگری به لیست فوق اضافه گردد، اطلاعات مربوطه در دفترچه راهنمای ثبت نام درج خواهد گردید.

شایان ذکر است؛ ثبت نام امتحان مذکور به زودی پس از تایید نهایی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ آغاز می شود.