برپایی کارگاه آموزشی "آشنایی با فرایندهای ارزیابی شایستگی" آزمون‌های استخدامی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۹ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۲ کد : ۷۳۳۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سومین کارگاه آموزشی آشنایی با فرایندهای ارزیابی شایستگی ویژه پذیرفته‌شدگان بخش علمی آزمون‌های استخدامی در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور 14 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 5687 شرکت‌کننده در شهرستان های اراک، ساوه و محلات به منظور جذب نیروی مورد نیاز و جبران کمبود نیروی انسانی در مشاغل آموزگاری، دبیری، مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاغل کیفیت بخشی برپا شد.

شایان ذکر است؛ این کارگاه یک روزه با تدریس استاد نظام‌آبادی، مشاور و مدرس مدیریت و کسب و کار در سالن اجتماعات دکتر کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.