نتایج اولیه آزمون استخدامی طرح "شهید زین‌الدین" اعلام شد

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۶ کد : ۷۴۴۴۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
نتایج اولیه آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین(مرحله دوم) از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شد.
نتایج اولیه آزمون استخدامی طرح "شهید زین‌الدین" اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با اعلام نتایج آزمون استخدمی طرح شهید زین الدین (مرحله دوم)، داوطلبان شرکت کننده در آزمون می‌توانند برای مشاهده نتایج به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ مراجعه کنند.

این آزمون همزمان با دوازدهمین دوره امتحان استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی در سطح کشور و توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شد.

شایان ذکر است؛ آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین در استان مرکزی با حضور 382 داوطلب شرکت‌کننده در جهاددانشگاهی استان برگزار شد و قرار است 63 نفر از پذیرفته شدگان در این مرحله از آزمون در دستگاه‌های اجرایی سازمان انتقال خون، اقتصاد و دارایی، تعاون و کار و رفاه اجتماعی، حمل و نقل جاده‌ای، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، صنعت و معدن و تجارت، راه و شهرسازی، گمرک، محیط زیست، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نوسازی مدارس و اداره کل ورزش و جوانان جذب شوند.