برگزاری مسابقه عکاسی با گوشی همراه ویژه پیاده‌روی اربعین در استان مرکزی

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۱ کد : ۷۴۸۰۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
به همت کانون کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگـاهی استان مرکزی، مسابقه عکاسی با گوشی همراه ویژه پیاده‌روی اربعین برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه عکاسی با گوشی همراه ویژه پیاده‌روی اربعین در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان اجرایی سازمان اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان، گفت: مسابقه عکاسی با گوشی همراه ویژه پیاده روی اربعین ویژه دانشجویان برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه این مسابقه به همت کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار می شود، افزود: دانشجویان می تواند برای شرکت در این مسـابقه، زیباتـرین جلــوه پیــاده روی اربعیــن را بصورت تک عکس ارسال نمایند.

دارابی ادامه داد: پس از بررسی توسـط داوران، به ۳ نفـر از برگـزیدگان جـوایزی به رســم یادبـود از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان اهدا می شود.

به گفته وی؛ دانشجویان می توانند عکس های خود را جهت شرکت در مسابقه در ایتا به نشانی @jahadarak به کانون فیلم و عکس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان ارسال نمایند.