برگزاری آزمون تاسیسات لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۹ کد : ۷۴۸۴۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون تاسیسات لوله‌کشی گاز ساختمان‌ها در مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: به منظور تسهیل، تسریع و دقت در برگزاری آزمون های پایان دوره آموزشی اعطای صلاحیت نظارت و طراحی لوله کشی گاز ساختمان ها به مهندسان تاسیسات مکانیکی،  آزمون های مذکور توسط جهاددانشگاهی به صورت الکترونیکی برگزار شد.

وی اضافه کرد: این آزمون با حضور جمعی از شرکت‌کنندکان در محل مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

سعادت خواه با اشاره به اینکه مرکز آموزش عمومی و تخصصی در قالب گروه های آموزشی کارکنان دولت، زبان‌های خارجی،  فنی و مهندسی، گروه پزشکی فعالیت دارد، افزود: آموزش کارکنان دولت با هدف توانمندسازی مدیران و افزایش کارایی آنان به همت این مرکز برگزار می شود.