سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی برگزار می‌شود

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۰ کد : ۷۵۱۱۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.
سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در حال برنامه‌ریزی‌های اولیه است.

وی افزود: از دانشجویان علاقه‌مند به حضور در این رویداد دعوت می‌شود جهت تشکیل تیم‌های خود اقدام نمایند تا به محض آغاز رسمی مسابقات در سطح کشور؛ بدون فوت وقت در استان مرکزی نیز مسابقات با برنامه‌ریزی دقیق و شایسته برگزار گردد.

دارابی در ادامه با اشاره به اینکه مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران هر ساله به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می‌شود، هدف از برگزاری این مسابقات را تقویت و پرورش روحیه حق و حق طلبی و فرهنگ گفت و گوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان عنوان کرد.

به گفته وی؛ مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی سال گذشته با حضور 58 تیم از دانشگاه‌های سراسر استان، رکوردار بیشترین تعداد شرکت کننده در این مسابقات در سطح کشور شد.