برگزاری دوره آموزشی "طراحی با کامپیوتر" در مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۱ کد : ۷۵۱۵۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی طراحی با کامپیوتر ویژه فرهنگیان شامل دانشجو معلمان و معلمان آموزش و پرورش در مرکز آموزش شماره ۲ جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان در این باره، اظهارکرد: دوره آموزشی طراحی با کامپیوتر در مرکز آموزش شماره 2 جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

وی افزود: در این دوره کاربرگ درسی برای همه پایه ها، طراحی کتاب برای همه دوره ها، طراحی دفتر، طراحی رنگی، سیاه و سفید و بی رنگ تدریس می شود.

نعمتی با اشاره به اینکه دوره آموزشی طراحی با گوشی و کامپیوتر ویژه فرهنگیان شامل دانشجو معلمان و معلمان آموزش و پرورش برگزار می‌شود، بیان کرد: علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام در این دوره آموزشی به جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در انتهای خیابان امام خمینی(ره)، کمربندی شمالی، جنب دبیرستان علامه حلی، مرکز آموزش کوتاه مدت شماره 2 جهاددانشگاهی مراجعه نمایند و یا با شماره 34172400 داخلی 114 و 274 تماس بگیرند.