رقابت ۱۲۴ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی "شرکت کار و تامین"

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۶ کد : ۷۶۴۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون استخدامی جذب نیروی حفاظت فیزیکی(نگهبانی) شرکت کار و تامین به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
رقابت ۱۲۴ شرکت‌کننده استان مرکزی در آزمون استخدامی "شرکت کار و تامین"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: بر اساس اعلام شرکت تامین کار و تامین، آزمون استخدامی جذب نیروی حفاظت فیزیکی همزمان با سراسر کشور در این واحد سازمانی برگزار شد.

وی افزود: در این آزمون 124 شرکت‌کننده آقا به منظور بکارگیری در مدیریت درمان و اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مرادی با اشاره به اینکه نتایج آزمون استخدامی شرکت کار و تامین از طریق سامانه مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhttps://hrtc.ir/ اعلام خواهد شد، اضافه کرد: مرکز آزمون جهاددانشگاهی از سال 96 مجوز برگزاری آزمون‌های استخدامی را اخذ کرده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: این آزمون در استان مرکزی جهت جذب نیرو در مدیریت درمان شهرهای اراک و شازند برگزار می‌شود.