بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان از نمایشگاه "موزه عبرت ایران" در مصلی اراک

۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۱ کد : ۷۶۷۳۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور در نمایشگاه "موزه عبرت ایران" در مصلی اراک از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید به عمل آورد.
بازدید رئیس جهاددانشگاهی استان از نمایشگاه "موزه عبرت ایران" در مصلی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس این واحد سازمانی از نمایشگاه بزرگ "موزه عبرت ایران" در مصلی اراک بازدید به عمل آورد.

جهاددانشگاهی استان مرکزی با برپایی غرفه در این نمایشگاه و اجرای طرح نظرسنجی و برگزاری مسابقه حضوری فعال دارد و با استقبال جوانان به ویژه دانشجویان همراه است.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) وابسته به جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نمایشگاه حضور دارند.

گفتنی است؛ نمایشگاه موزه عبرت در مصلای بیت‌المقدس اراک فرصت بسیار خوبی برای جهاد تبیین در حوزه عملیاتی است؛ چراکه تلاش شده تا ظلم و ستم‌های رژیم پهلوی به شکل مستند در زندان و شکنجه‌گاه مخوف ساواک را به مناسبت چهلمین سال تأسیس وزارت اطلاعات روایتی از ۶ دهه تاریخ معاصر ایران اسلامی و تبیین نقش ۴۰ ساله وزارت اطلاعات در تأمین امنیت و آرامش را برای بازدیدکنندگان روایت کند.