به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان؛
دومین کارگاه "فنون مناظره" در دانشگاه پیام نور استان مرکزی درحال برگزاری است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر سید محمد الحسینی دکترای جامعهشناسی و عضو هیأت داوران مسابقات ملی مناظره دانشجویی جهاددانشگاهی در این کارگاه که با موضوع ارائه مباحث چگونگی رسیدن به چاشهای مناظره و دلایل نتوانستن و انگیزه نداشتن برای گفتوگو در دانشگاه پیام نور استان در حال برگزاری است، گفت: مناظره یکی از مهمترین و پرکاربردترین ارتباطات کلامی انسانی است که فرد در زندگی حرفهای و کاری با آن روبرو میشود.
وی افزود: قدرتمندی و تسلط و چیره دستی در مناظره و به کار بستن اصول و فنون و تکنیکهای مناظره در ارتباطات بین فردی میتواند تصویر قدرتمندی از فرد را در بین همکاران و دوستان و کارمندان به نمایش بگذارد.
عضو هیأت داوران مسابقات ملی مناظره دانشجویی جهاددانشگاهی، ادامه داد: آنچه که در مناظره مهم است و اهمیت دارد پیروزی در بحث است و همه تکنیکها و اصول مناظره و جدل هم بر همین مبنا پایهریزی شده است.
الحسینی ادامه داد: امروزه که دموکراسی و به تبع آن انتخابات و آزادی بیان و عقیده یکی از ارکان غیرقابل انکار در نحوه مدیریت جهان شده است، آشنایی با اصول و فنون مناظره امری انکارناپذیر است. وجود آزادی های مدنی و آزادی انسانها در بیان نظرات و عقاید خویش در جامعه و خانواده، ضرورت آشنایی با اصول مناظره و تکنیک های جدل را بیش از پیش مهم جلوه ساخته است.
گفتنی است؛ مرحله استانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با شعار "تضارب آرا، ساختن آینده"، آذرماه سالجاری به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار میشود.
نظر شما :