با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی؛
برگزیدگان جشنواره "غذا و شیرینی سنتی و محلی" در ساوه تقدیر شدند
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز جهاد دانشگاهی ساوه در حاشیه دومین جشنواره غذاها و شیرینی سنتی و محلی این شهرستان، گفت: ۲۳ نفر از بانوان ساوجی در این رویداد حضور داشتند و با پخت غذاهایی نظیر آشهای گرم، پیشغذاها، آش انار، غذاهای سنتی و کیک و شیرینی با تزیین انار در این جشنواره شرکت کردند.
وی بیان کرد: این جشنواره همزمان با سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه به عنوان رویدادی برای زنده نگه داشتن میراث غذایی بومی و سنتی برگزار شد و هدف آن زنده نگه داشتن غذاهای بومی و محلی این شهرستان است.
کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره پیش غذا، غذا، توجه به سفره آرایی، استفاده از انار و فرآوردههای آن در غذاها دارای امتیاز بود، افزود: ترویج استفاده از غذاهای سالم و آگاهی دادن به خانوادهها در خصوص تغذیه سالم بویژه خوردن غذاهای خانگی و پرهیز از خوردن غذاهای فست فودی از دیگر اهداف این جشنواره و مورد تاکید داوران در امتیازدهی بود.
این مقام مسوول در پایان به نقل از ایسنا، یادآور شد: داوران بر اساس معیارهایی چون اصالت و طعم غذا، استفاده از انار و فرآوردههایش و زیبایی سفرهآرایی به برترینها امتیاز دادند و در نهایت معصومه قربانی، الهام سعادتپور و بتول احمدی به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند که با حضور رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، مدیرکل کتابخانههای استان مرکزی و جمعی از مدیران شهری به برگزیدگان جوایز نقدی نفیس و به تمامی شرکتکنندگان در مسابقه و جشنواره اهدا شد.
نظر شما :