رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی:

جهاددانشگاهی خدمات خود را به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور ارائه می‌دهد

۱۹ آذر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۹ کد : ۷۸۸۰۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
مرادی با بیان اینکه جهاددانشگاهی خدمات خود را به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور ارائه می‌دهد، افزود: جهاددانشگاهی ساوه نیز به عنوان یک مرکز با قدمت بالا ارائه دهنده خدمات متنوع آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی به دنبال گسترش خدمات در این شهرستان به دلیل برخورداری از مزیت صنعتی و کشاورزی و مجاورت با پایتخت است.
جهاددانشگاهی خدمات خود را به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور ارائه می‌دهد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در آئین افتتاح دفتر مرکز خدمات تخصصی سلامت، ایمنی، امنیت، محیط زیست و مدیریت خطر جهاددانشگاهی (HSSE) در جهاددانشگاهی ساوه که با حضور رئیس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی فعالیت‌های متنوعی را در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، درمانی و ... از بدو تشکیل خود انجام داده است و امروز این نهال به یک درخت تنومند با راه‌اندازی ده‌ها پژوهشگاه، پژوهشکده و واحدهای مختلف تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی خدمات خود را به صورت شبکه‌ای در سراسر کشور ارائه می‌دهد، افزود: جهاددانشگاهی ساوه نیز به‌عنوان یک مرکز با قدمت بالا ارائه دهنده خدمات متنوع آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی و ... به دنبال گسترش خدمات در این شهرستان به دلیل برخورداری از مزیت صنعتی و کشاورزی و مجاورت با پایتخت است.

وی بیان کرد: به دلیل صنعتی بودن ساوه با استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان، تصمیم گرفته شد که دفتر مرکز خدمات تخصصی سلامت، ایمنی، امنیت، محیط زیست و مدیریت خطر جهاددانشگاهی(HSSE) با مشارکت جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در این شهرستان راه‌اندازی شود و تفاهم نامه دو جانبه به امضاء برسد.

مرادی افزود: راه‌اندازی این مرکز با حمایت صنایع می‌تواند موجب ارتقای بهره‌وری شده و ثمرات خوبی برای بهبود فعالیت نیروی انسانی به عنوان محور توسعه به همراه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به صنعتی بودن ساوه نخستین شعبه دفتر مرکز خدمات تخصصی سلامت، ایمنی، امنیت، محیط زیست و مدیریت خطر جهاددانشگاهی (HSSE) برای اولین بار در این شهرستان در بین شهرستان های سراسر کشور راه‌اندازی می‌شود و هدف آن توسعه خدمات تخصصی ۹ گانه در کشور با استفاده از ظرفیت نخبگان و مدیران صنایع است و قرار است با ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت ضمن بهره‌مندی از دانش و تخصص اساتید برتر کشور، خدمات تخصصی طراحی و ارائه شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان در پایان به نقل از ایسنا، خاطرنشان کرد: خدمات تخصصی این مرکز شامل طراحی، ایجاد، استقرار، پایش، نگهداشت HSSE و مدیریت خطر مبتنی بر نوآوری‌ها و فناوری‌های نوین است و این مرکز آمادگی هرگونه همکاری با سازمان‌ها، نهادها، صنایع، و شرکت‌های دولتی و غیردولتی را دارد.


نظر شما :