رقابت حساس ۲ تیم هم‌دانشگاهی در فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان مرکزی

۰۲ دی ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۱ کد : ۷۹۲۲۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
رقابت حساس ۲ تیم از دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک در فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان بزودی برگزار می‌شود.
رقابت حساس ۲ تیم هم‌دانشگاهی در فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی دبیر اجرایی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان جهاددانشگاهی استان در این رابطه، اظهارکرد: بزودی مرحله رده‌بندی و فینال سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی برگزار می شود.

وی افزود: در این مرحله از مسابقات شاهد رقابت حساس 2 تیم از دانشگاه فرهنگیان پردیس زینب کبری(س) اراک در فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویی استان خواهیم بود.

دارابی خاطرنشان کرد: در مرحله رده‌بندی تیم‌های "پیشداد" از دانشگاه پیام‌نور ساوه و "قلم" از دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک با موضوع (به سبب تمایل دولت به مداخله و تصدی‌گری در اقتصاد مردمی سازی اقتصاد جایگاهی در برنامه دولت ندارد) با یکدیگر به رقابت می پردازند.

به گفته وی؛ در مرحله فینال تیم‌های "تبیان و برهان" هر دو از دانشگاه فرهنگیان زینب کبری(س) اراک با موضوع(هدف اصلی در تربیت معلم از طریق دانشگاه فرهنیگان آموزش مسائل عقیدتی- سیاسی است، نه پرورش علمی معلمان) به رقابت می پردازند که در نهایت یک تیم به مرحله سراسری این مسابقات راه می یابند.

دبیر اجرایی این مسابقات در پایان یادآور شد: زمان برگزاری این مرحله از مسابقات متعاقبا اعلام و آیین اختتامیه و اهدای جوایز پس از برگزاری مسابقات فینال در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر اراک برگزار خواهد شد.


نظر شما :