به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک :

برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای متقاضیان نمایندگی بیمه

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰ کد : ۸۴۰۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای متقاضیان نمایندگی بیمه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، دوره‌های آموزشی مورد نیاز برای متقاضیان نمایندگی بیمه با مشارکت جهاد دانشگاهی استان مرکزی و بیمه تعاون آغاز شد.

بر اساس قرارداد منعقد فی مابین مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک و نمایندگی بیمه تعاون در استان مرکزی ، تعداد 20 نفر از متقاضیان کد نمایندگی این بیمه دوره های آموزش تخصصی خود را به مدت 160 ساعت در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی اراک می گذارند.

گفتنی است، به استناد آیین نامه ۷۵ (تنظیم امور نمایندگی ها) و دستورالعمل "دوره های آموزشی متقاضیان نمایندگی بیمه" بیمه مرکزی، متقاضیان می بایست مجموع ساعات آموزشی را درشرکت مورد درخواست خود سپری نمایند ،فرگیران پس از قبولی در آزمون و گذراندن دوره کارورزی موفق به اخذ کد نمایندگی بیمه می گردند.