در مرکز  آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک :

دو دوره تک درس تدوین و به تصویب شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی -کاربردی رسید

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۳:۳۶ کد : ۸۶۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک از تصویب دو دوره تک درس توسط این مرکز  در گروه نخصصی صنعت شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی - کاربردی برای اولین بار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، علی حقدادی  معاون آموزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک اظهار کرد: برای اولین بار دو دوره تک درس برنامه نویسی STM32 با آردینو و آردینو مقدماتی  توسط گروه صنعت این مرکز تدوین وطی ابلاغیه مدیر کل دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصویب گردید.

حقدادی با بیان اینکه از اولین مراکز جهاد دانشگاهی بودهایم که موفق به اخذ این مجوز شدیم، اضافه کرد: دورههای آموزشی تک درس، نوعی آموزش‌ مهارتی و تخصصی مورد نیاز یک شغل خاص است.وی هدف از راه اندازی این دورهها تبدیل مدرک‌گرایی به مهارت‌گرایی دانست و افزود: به تمام افرادی که این دوره ها را طی کنند مدرک تک درس دانشگاه جامع علمی کاربردی ارایه میشود.