ثبت نام مدرسه تابستانه کسب و کار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک آغاز شد

۱۴ تیر ۱۳۹۸ | ۲۰:۱۰ کد : ۹۲۷۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدرسه تابستانه کسب و کار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک جهت تابستان از دانش آموزان و دانشجویان ثبت نام می نماید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مدرسه تابستانه کسب و کار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک ، در نظر دارد دوره های آموزشی خود را جهت دانش آموزان و دانشجویان در رشته های مدیریت، تجارت بین الملل، رفتار سازمانی، حسابداری، کارآفرینی و بازاریابی با همکاری معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی در تابستان برگزار نماید.

علی حقدادی معاون آموزشی مرکز در گفت و گو با روابط عمومی عنوان کرد: مزایای شرکت در این دوره  ، حضور اساتید برتر کارآفرینی استان و کشور و عضویت شرکت کنندگان در مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی جهاد دانشگاهی استان مرکزی می باشد.

دانش آموزان و دانشجویان می توانند جهت ثبت نام در این مدرسه با شماره 08634172028 تماس حاصل نمایند.