حضور ستفا استان مرکزی در نشست بررسی نقش سیاست های کلان اقتصادی و نهادهای دانشگاهی

۲۹ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۳۳۵۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
نشست بررسی نقش سیاست های کلان اقتصادی، نهادهای دانشگاهی و بنگاه ها در توسعه کانون های دانش، صنعت و بازار استان به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی و تشکیل هیات امنای کانون کارآفرینی ۲۹ آبان ماه با حضور جمعی از مدیران استانی و ستفا استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی در این نشست با اشاره به اینکه می ‌توان از ظرفیت علمی دانشگاه ‌ها، اساتید و تجربیات مراکز علمی استان استفاده بهتر و گسترده‌تری کرد، افزود: تجربه‌ ای که دستگاه ‌های تولیدکننده در استان و سرمایه ‌گذاران و کارآفرینان و تولیدکنندگان دارند یک سرمایه ارزشمند است که سبب شگفت زدگی میهمانان و سفرای خارجی شده است.

لازم به ذکر است؛ این نشست به همت اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اراک و کانون کارآفرینی اتاق بازرگانی استان مرکزی برگزار شد.