معرفی جمعی از زنان سرپرست خانوار استان مرکزی به پیشران تولیدکننده لباس بیمارستانی

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۳ کد : ۱۴۶۴۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان مرکزی، جمعی از زنان سرپرست خانوار به پیشران تولیدکننده لباس بیمارستانی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی 7 دی ماه در این نشست  که با حضور جمعی از زنان سرپرست خانوار و پیشران تولید کننده لباس بیمارستانی برگزار شد، اظهارکرد: طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی خواهد بود.

وی تصریح کرد: طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی در حال انجام است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان مجری این طرح وظیفه شناسایی، انتخاب و تعیین زنان سرپرست خانوار واجد شرایط را عهد ه‌ دار است، افزود: بررسی اولویت و پتانسیل منطقه، توانمندسازی متقاضیان، اتصال به بازار و شبکه فروش محصولات و ... از جمله اقدامات و برنامه زمان‌بندی این طرح ملی است.

شایان ذکر است؛ دراین نشست که در راستای اجرای طرح ملی زنان سرپرست خانوار برگزار شد، جمعی از زنان سرپرست خانوار به پیشران تولیدکننده لباس بیمارستانی معرفی شدند.