حضور جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه نوزاد و کودک در اراک

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۲ کد : ۱۴۶۴۴ معاونت پژوهشی
نمایشگاه تخصصی نوزاد، کودک و نوجوان با حضور جهاد دانشگاهی استان مرکزی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی غرب ایران در اراک برگزار شد.
حضور جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه نوزاد و کودک در اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، در این نمایشگاه که با حضور بیش از 50 شرکت کننده از تولید و عرضه کنندگان محصولات مرتبط از جمله اسباب بازی، بازی فکری، آموزشی و کمک آموزشی، پوشاک و مواد غذایی کودک به مدت چهار روز برپا شد، مرکز درمان ناباروری و نمایندگی بانک خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی حضور داشتند.

فعالان و تولید کنندگان حوزه تولید و عرضه اقلام آموزشی، کمک آموزشی، پوشاک، مواد غذایی نوزاد، کودک و نوجوان اراک در استان مرکزی، آخرین دستاوردهای خود را در این نمایشگاه به معرض دید عموم قرار دادند.
ششمین نمایشگاه تخصصی نوزاد، کودک و نوجوان، ورزش و تجهیزات ورزشی تا ششم دی ماه جاری از ساعت ۱۵ تا ۲۱ پذیرای علاقه‌مندان بود.