برگزاری مسابقات شطرنج در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۵ کد : ۱۴۸۱۷ معاونت آموزشی
به همت کانون ورزشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک؛ در تاریخ دوشنبه دوم دیماه ۹۸ ، مسابقات شطرنج دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در بخش دانشجویی برگزارشد.
برگزاری مسابقات شطرنج در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، پارسا سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک گفت :این مسابقات  با حضور دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی شهر اراک ، به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در سطح نیمه حرفه ای برگزار شد.

وی افزود: برگزاری مسابقات ورزشی در سطح دانشگاه به روحیه خودباوری و شناخت، افزایش شادی، کاهش استرس، افزایش اعتماد به نفس، افزایش حافظه و افزایش خلاقیت دانشجویان تأثیرات مثبتی داشته و به ارتقاء سطح علمی آنان کمک می کند.

شایان ذکر است : علی شریفی، علی دلشادفر و مسعود نجفی به ترتیب رتبه اول تا سوم این دوره از رقابت ها را از آن خود نمودند.