اطلاعیه مهم ویژه اعضای جهاددانشگاهی؛

تازه ترین تصمیمات این نهاد برای آغاز سال کاری جدید و مدیریت و مقابله با شیوع کرونا ویروس

۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۰ کد : ۱۶۹۶۹ اخبار عمومی تاپ خبر
تازه ترین تصمیمات جهاددانشگاهی استان مرکزی برای آغاز سال کاری جدید و مدیریت و مقابله با شیوع کرونا ویروس در اطلاعیه ای بدین شرح اعلام شد.

تازه ترین تصمیمات جهاددانشگاهی برای آغاز سال کاری جدید و مدیریت و مقابله با شیوع کرونا ویروس در اطلاعیه ای اعلام شد.

1- معاونت ها و مراکز طبق بندهای 12 و 13 بخشنامه 20043 و با توجه به بخشنامه دولت و مقتضیات حوزه، در خصوص نحوه حضور و فعالیت اعضای خود تصمیم گیری کنند. در این خصوص حوزه ها می بایست برنامه و نظرات خود را در جلسه کارگروه مقابله با بیماری کرونا که از ساعت ۱۱ روز پنج شنبه ۱۴ فروردین در ساختمان مرکزی برگزار می شود، ارائه و پس از تصویب در کارگروه به اعضای خود اطلاع رسانی نمایند.

2- تا ابتدای ماه مبارک رمضان (سه هفته) با هماهنگی معاونت ها و حوزه ها به نحوی که خللی در امور جاری ایجاد نشود، هر هفته حداکثر یک سوم اعضا در محل کار حضور خواهند داشت(دو سوم مابقی به صورت دورکاری)

۳- تاکید می شود هر عضو در هفته ای که دورکار است باید ضمن همکاری تام در مهیا نمودن ابزار دورکاری با حوزه متبوع خود، در دسترس باشد.

4- امکان سرو غذا و گرم کردن غذا در این مدت در هیچ حوزه ای وجود ندارد.

5- از هر گونه مراجعه حضوری اعضای واحدها به دفترمرکزی و همچنین تردد در ساختمان های واحد به طور اکید اجتناب شود.

6- ورود و حضور اعضا به مدت سه هفته لزوما با ماسک انجام خواهد شد.

7- هر گونه تردد غیر ضرور از جمله دید و بازدید حتی بین اتاقهای یک طبقه ممنوع است.

8- دورکاری همکاران با بیماری های زمینه ای، کما فی السابق با هماهنگی مدیران مستقیم امکان پذیر است.

9. با توجه به بخشنامه دولت، هفته دوم نوروز تعطیل محسوب می‌شود و روزهای کاری از مرخصی اعضا کسر نمی‌گردد.

اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی