به همت ستفا مرکزی؛

استند دیجیتال لیزری تشخیص تب کرونا تجاری سازی و به تولید انبوه رسید

۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۷۰۴۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
استند دیجیتال لیزری تشخیص تب کرونا تجاری سازی و به تولید انبوه رسید

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای تحقق شعار سال با عنوان جهش تولید و پیرو همکاری های مشترک واحد فناور رباتیک مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان مرکزی با شرکت گسترش صنعت خاورمیانه مبتنی بر نوآوری باز استند دیجیتال لیزری تشخیص کرونا توسط سازمان فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی به مرحله تولید انبوه و تجاری سازی رسید.
 همچنین سرعت بسیار بالا در تشخیص تب کمتر از یک ثانیه به ازای هر نفر، دقت بالا، شناسایی هوشمند برای فعال سازی، ثبت و نمایش تمامی افراد بررسی شده، قابلیت صفر کردن اتوماتیک و دستی شمارنده بعد از پنج رقم، نمایش دقیق دما و رطوبت محیط برای تنظیم دقیق تر از سنسور اصلی، قابلیت اتصال به دیوار و استفاده بر روی پایه، طراحی ساختار بصورت دائم کار، امکان تنظیم دامنه تشخیص تب و ... از قابلیت های استند دیجیتال لیزری تشخیص کرونا می باشد.
 لازم به ذکر است، استند دیجیتال لیزری تشخیص کرونا تاییدیه و مجوز از دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان استاندارد، پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان مرکزی(واحد فناور رباتیک) را کسب کرده است.