پنجمین جلسه کارگروه مقابله با کرونا ویروس در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۷ کد : ۲۰۰۶۵ اخبار عمومی تاپ خبر
پنجمین جلسه کارگروه عفونت های نوپدید (کرونا ویروس) جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سال ۹۹ ، با حضور شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان و معاونین و مدیران آن در سالن جلسات ساختمان مرکزی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، پنجمین جلسه کارگروه مقابله با بیماری های نوپدید (کرونا ویروس) در سال 99 با حضور شهرجردی ریاست محترم واحد و معاونین و مدیران آن در تاریخ یکشنبه 22 تیرماه برگزار شد.

در ابندای این نشست ابتدا معاونین پشتیبانی ، فرهنگی و آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به گزارش عملکرد خود در مقابله با ویروس کرونا پرداختند ،سپس شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان ضمن جمع بندی مطالب ، پروتکل ها و دستورالعمل های بالا دستی در خصوص رعایت نکات بهداشتی مطالبی را عنوان کرد .