راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی فروش محصولات مشاغل خانگی استان مرکزی

۱۶ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵ کد : ۲۳۵۶۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی از راه اندازی فروشگاه های اینترنتی فروش محصولات مشاغل خانگی استان خبر داد.
راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی فروش محصولات مشاغل خانگی استان مرکزی

بر اساس این گزارش؛ مسعود شهرجردی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه اظهارکرد: در راستای تحقق شعار سال، کلیه محصولات تولید شده در طرح ملی مشاغل خانگی در فروشگاه های اینترنتی پیش بینی شده و جهت اتصال به بازار در سطح ملی و بین المللی به فروش می رسد.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی در۳۱ استان کشور با هدف کمک و رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور در حال اجراست.

مدیر طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان تصریح کرد: به منظور اجرای طرح ملی مشاغل خانگی، سامانه مشاغل خانگی راه اندازی شده است که در آن خدماتی همچون مشاوره، آموزش، طراحی، تولید، بسته بندی، بازاریابی و اتصال به بازار و فروش محصول در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: اتصال به بازار از نکات مهم در اجرای این طرح ملی می باشد تا فرد بتواند محصول خود را به بازار عرضه و از طریق فروشگاه های اینترنتی به فروش برساند.