مصاحبه با پذیرفته شدگان آزمون استخدامی تامین اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

برگزاری مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی تامین اجتماعی

مرحله نهایی آزمون تامین نیروهای سازمان تامین اجتماعی در روزهای یکشنبه ودوشنبه ۷و۸ دی ماه برگزار شد
۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۶ کد : ۲۶۴۳۱ معاونت آموزشی
بامدیریت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون تامین اجتماعی برگزار شد افرادی که دراین مصاحبه شرکت کردند پذیرفته شدگان ازمون سراسری تامین اجتماعی بودند که در تاریخ ۲ آبان ۹۹ هم زمان با سراسر کشور برگزار شده بود.

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی و مرکز آزمون جهاددانشگاهی مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون تامین نیروی انسانی شرکت کار و تامین متعلق به سازمان تامین اجتماعی در روزهای 7و8 دی ماه به صورت انلاین برگزار گردید.

آزمون تامین نیروی انسانی شرکت کار و تامین در تاریخ 2 آبان 99 هم زمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار گردیده است.