دیدار دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با خانواده شهدا

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۱ کد : ۲۸۰۹۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با خانواده شهدای این شهر دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی؛  امور فرهنگی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با همکاری پایگاه بسیج شهید حقی این مرکز، اقدام به دیدار از خانواده های شهدا  و گفت وگو  با این عزیزان نمود.

در این دیدار شرکت کنندگان با اهدای شاخه های گل و تقدیم هدایایی فرهنگی که توسط امور دانشجویی و فرهنگی مرکز علمی کاربردی اراک تهیه شده بود از مقام شامخ پدران و مادان شهدا قدردانی کردند.

شایان ذکر است؛ این دیدار با هدف یادآوری رشادت و ازخودگذشتگی شهدا به نسل جوان و بهره مندی از درس ایثار و فداکاری شهدا و والدین آنان صورت گرفت.