برگزاری مرحله استعدادسنجی ۵۰۰ نفر از متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۸۴۳۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مرحله استعداد سنجی ۵۰۰ نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی با هدف شناسایی توانمندی ها و مهارت های متقاضی در زمینه کسب و کار ایجاد بازار فروش و ... در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛  مرحله استعداد سنجی 500 نفر از متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی با هدف شناسایی توانمندی ها و مهارت های متقاضی در زمینه کسب و کار ایجاد بازار  فروش و ... انجام می شود.

مرحله استعدادسنجی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی برای متقاضیان در استان در قالب یک پرسشنامه کامل با هدف شناسایی مهارت ها و توانمندی های متقاضیان کسب و کار، اتصال به بازار فروش و ... در حال اجراست.

یادآور می شود؛ طرح ملی مشاغل خانگی با کارفرمایی  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نقش آفرینی جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.