اخذ گواهینامه برگزاری دوره های آموزش کارکنان دولت توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۲ کد : ۲۸۶۵۲ معاونت آموزشی
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اخذ گواهینامه صلاحیت برگزاری دوره های آموزش کارکنان دولت از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به همت جهاددانشگاهی خبر داد.
اخذ گواهینامه برگزاری دوره های آموزش کارکنان دولت توسط جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به صدور گواهینامه صلاحیت برگزاری دوره های آموزشی کارکنان دولت در استان، افزود: با توجه به دستور العمل سازمان امور اداری و استخدامی کشور در خصوص اعتبارسنجی و تعیین صلاحیت مراکز و موسسات آموزشی و پیگیری های انجام شده از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی، گواهینامه صلاحیت برگزاری دوره های آموزشی کارکنان دولت در گستره استانی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان صادر می شود.

وی افزود: در همین راستا جهاددانشگاهی استان مرکزی موفق به اخذ گواهینامه صلاحیت برگزاری دوره های آموزش کارکنان دولت از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان شد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در پایان هدف از برگزاری دوره های آموزشی کارکنان را توانمندسـازی و ارتقای سـطح دانش، بینش و مهارت آنان عنوان کرد.