بازدید کارفرمای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی از کارگاه بافت پوشاک

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۹۱۷۳ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
کارفرمای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی از کارگاه بافت پوشاک که در راستای ایجاد مشاغل خانگی در پردیس جهاددانشگاهی استان راه اندازی شده است بازدید به عمل آورد.
بازدید کارفرمای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی از کارگاه بافت پوشاک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نگین براتی معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان مرکزی ناظر طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی به همراه کارشناس این اداره از کارگاه بافت پوشاک زمستانی بازدید به عمل آوردند.

کارگاه پوشاک در حاشیه افتتاح دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی در اراک در بهمن ماه سال جاری با  حضور جمعی از مسوولان استانی راه اندازی شده است.

در این کارگاه، علاقه مندانی که در طرح توسعه ملی مشاغل خانگی ثبت نام کرده اند پس از آموزش های لازم، در منازل خود مشغول به فعالیت خواهند شد.

یادآور می شود؛ طرح ملی مشاغل خانگی در استان با کارفرمایی  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نقش آفرینی جهاددانشگاهی در حال اجراست.