با حضور آیت‌الله محسن غرویان؛

نشست «جایگاه جمهوریت، انتخابات و رأی مردم در اندیشه امام خمینی(ره)» برگزار می شود

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۵ کد : ۳۰۱۶۶ معاونت فرهنگی
نشست علمی «جایگاه جمهوریت، انتخابات و رأی مردم در اندیشه امام خمینی(ره)» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ نشست علمی «جایگاه جمهوریت، انتخابات و رأی مردم در اندیشه امام خمینی(ره)» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و معاونت فرهنگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، چهارشنبه ۸ اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۱ برگزار می شود.

این نشست با حضور آیت‌الله محسن غرویان، استاد حوزه و دانشگاه بصورت آنلاین برگزار می شود و علاقه‌ مندان می‌توانند با مراجعه به سایت رویتابwww.roytab.ir و یا از طریق صفحه رسمی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به آدرس www.insta
gram.com/isojd در این نشست شرکت کنند.