نشست تخصصی با بخشدار شازند در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۹ کد : ۳۰۱۷۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
به منظور آشنایی با اهدف اجرایی شدن طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی و اتصال زنجیره تولید در استان، دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان اقدام به برگزاری نشستی با بخشدار شازند در محل بخشداری این شهرستان نمود.

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نشست با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای توانمندسازی متقاضیان اجرا می شود، افزود: اشتغالزایی پایدار برای توانمندسازی متقاضیان و اتصال آنان به بازار همزمان با سراسر کشور در استان در حال اجرا می باشد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح نحوه ایده پردازی، راه اندازی کسب و کار و شناسایی فرصت ها، مفاهیم کسب و کار، بسته بندی و برند سازی و ... به متقاضیان و فعالان مشاغل خانگی می باشد.

لازم به ذکر است: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجرا می باشد.