اجرای تست بازیگری نمایش "ردای سرخ خورشید" در کانون تئاتر سازمان دانشجویان استان مرکزی

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۰ کد : ۳۰۹۵۰ معاونت فرهنگی
اولین جلسه اعضای کانون تئاتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی به منظور ساماندهی و تست بازیگری نمایش "ردای سرخ خورشید" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای ساماندهی و تست بازیگری از بین علاقه مندان و اعضای کانون تئاتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و همچنین برنامه ریزی برای اجرای ویژه برنامه "ردای سرخ خورشید"، نشستی با حضور اعضا و مدیر اجرایی سازمان دانشجویان برگزار شد.

گفتنی است؛ هدف از اجرای نمایش ردای سرخ خورشید توجه به مبحث تعزیه و به روز کردن هنر ملی و مذهبی در جامعه و ایجاد فرصت مناسب برای خانواده ها و بهره گیری هرچه بهتر از پیام های وقایع زندگی ائمه معصومین(ع)در قالب هنر نمایشی فاخر است.