در حوزه فناوری مد و لباس؛

منتورینگ رویداد "چاره جو" در استان مرکزی برگزار شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳ کد : ۳۱۱۴۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
برنامه منتورینگ رویداد چاره جو با موضوع فناوری مد و لباس در استان مرکزی برگزار شد.
منتورینگ رویداد "چاره جو" در استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ برنامه منتورینگ رویداد چاره جو با موضوع فناوری مد و لباس از مجموعه رویدادهای فاز نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

این نشست با حضور مهشید قناتی، منتور حوزه فناوری مد و لباس با رعایت پروتکل های بهداشتی و با پاسخ به سوالات و ابهامات ایده پردازان در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

فعالیت های نوآورانه در محورهای صنایع خلاق فرهنگی، فناوری اطلاعات و سلامت به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

طرح ایجاد مراکز نوآوری با هدف شناسایی جوانان خلاق و کارآفرینی و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه آنها در 13 استان کشور از بهمن ماه سال 99 آغاز شده است.