برگزاری نشست با تسهیلگران و پیشرانان طرح ملی مشاغل خانگی در دلیجان

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۹ کد : ۳۱۲۰۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی، نشستی با حضور جمعی از پیشرانان و تسهیلگران شهرستان دلیجان برگزار شد.
برگزاری نشست با تسهیلگران و پیشرانان طرح ملی مشاغل خانگی در دلیجان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در این نشست اظهارکرد: خوداشتغالی، بهبود معیشت و افزایش رفاه خانواده‌ ها، استفاده از ظرفیت‌های خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب‌ و کار به بازار هدف و بنگاه‌های پیشرو از مهم‌ترین اهداف کیفی این طرح است.

وی تصریح کرد: این طرح با توانمندسازی و اتصال به بازار، کسب‌ و کارهای خانگی را جهت داده و افزایش درآمد و ثروت در جامعه را به دنبال خواهد داشت.

غنی پور خندابی در پایان با اشاره به اینکه اتصال به بازار از ویژگی های بارز این طرح محسوب می شود، افزود: توانمندسازی، تأمین مواد اولیه و زمینه فروش و همچنین عرضه محصول توسط پیشران‌ها فرصتی برای ایجاد مشاغل خانگی پایدار محسوب می شود.

گفتنی است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.