برای اولین بار در خاورمیانه؛

دوره آموزش فشرده "آیلتس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۰ کد : ۳۱۳۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی فوق فشرده آیلتس برگزار می شود.
دوره آموزش فشرده "آیلتس" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی فشرده آیلتس از مبتدی تا+7 جنرال در 140 جلسه و در یکسال با بهره گیری از روش تدریس semi- filpped class یا نیمه وارون برای اولین بار در خاورمیانه در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این دوره آموزش با حضور دکتر سعید سعادت منش مدرس دانشگاه مدیترانه شرقی، مدرس برتر آیلتس در ایران و خارج از کشور و مولف کتاب اصلاحات آیلتس برگزار می شود.

همچنین دوره آموزشی فشرده آیلتس همراه با جلسات خصوصی رایگان و ارزیابی روز به روز زبان آموزان در منزل و برنامه ریزی هدفمند از ابتدا تا پایان دوره صورت خواهد گرفت.

گفتنی است؛ در پایان این دوره آموزشی گواهینامه معتبر از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان به شرکت کنندگان ارایه خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.