۱۱ خرداد برگزار می شود؛

رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" توسط مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۵ کد : ۳۱۴۵۹ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی، رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" ۱۱ خردادماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" برگزار می شود.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی از مجموعه رویدادهای کسب وکارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار را در محل کارگاه های تولید ماسک در شهرک صنعتی حاجی آباد و شرکت تعاونی ایلیا روستای چقاء، 11 خردادماه راس ساعت 9:30 برگزار می نماید.

طرح ایجاد مراکز نوآوری با هدف شناسایی جوانان خلاق و کارآفرینی و شتابدهی کسب و کارهای فناورانه از بهمن ماه سال 99 در سیزده استان کشور آغاز شده است.

یادآور می شود؛ متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان به نشانی اراک- خیابان شهیدان رجایی(هپکو) -روبروی ساختمان مرکزی دادگستری استان مرکزی مراجعه و یا با شماره 33679882 تماس حاصل نمایند.