بازدید از کارگاه خانگی پوشاک زنانه دلیجان در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی

۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۳۱۴۶۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از کارگاه خانگی پوشاک زنانه دلیجان در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان بازدید به عمل آورد.
بازدید از کارگاه خانگی پوشاک زنانه دلیجان در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی  مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه اظهارکرد: این کارگاه پوشاک مدت 6 ماه است که در راستای عملیاتی نمودن طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با حمایت یک خیر و مشاوره های مشاوران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ویژه زنان سرپرست خانوار راه اندازی شده است.

وی همچنین به ارایه اهداف اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان پرداخت و ایجاد مشاغل پایدار، از بین رفتن بیکاری، رونق اقتصاد خانواده ها، تولید ملی، را از اهداف طرح ملی مشاغل خانگی برشمرد.

شایان ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.