برگزاری رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" ویژه تیم تولید ماسک ناشنوایان

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۸ کد : ۳۱۵۳۲ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت مرکز منش جهاددانشگاهی استان مرکزی، رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" ویژه تیم تولید ماسک ناشنوایان برگزار شد.
برگزاری رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" ویژه تیم تولید ماسک ناشنوایان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ از مجموعه رویدادهای مرحله نوآوری برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان، رویداد دیدار "کارگاه های تولید ماسک" ویژه تیم تولید ماسک ناشنوایان با حضور مهندس بنی جمالی و اعضای تیم تولید ماسک ناشنوایان در کارگاه های تولید ماسک اراک برگزار شد.

در این دیدار از کارگاه های ساخت دستگاه های ماسک و همچنین کارگاه تولید ماسک با حضور تیم طرح ماسک ناشنوایان بازدید به عمل آمد و مهندس بنی جمالی به بیان تجربیات، موفقیت ها و شکست های خود در این زمینه پرداخت و به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ داد.

گفتنی است؛ با شیوع کووید ۱۹ ناشنوایان برای برقراری ارتباط با سایرین نیاز به لب‌ خوانی دارند و ماسک‌ های معمولی باعث بروز مشکل برای آنان است که با طراحی و تولید این نوع ماسک، بخشی از مشکلات این قشر از جامعه برای ارتباط‌ گیری برطرف شده است. این نوع ماسک از جنس طلق شفاف طراحی شده است تا ارتباط کلامی ناشنوا با رعایت نکات بهداشتی برقرار شود.