بازدید تیم اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی از کارگاه خانگی ساعت سازی در دلیجان

۰۱ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۷ کد : ۳۲۳۰۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
تیم اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی از کارگاه خانگی ساعت سازی در شهرستان دلیجان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور خندابی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی ضمن بازدید از کارگاه خانگی ساعت سازی در شهرستان دلیجان با اشاره به این طرح ملی، گفت: بیکاری که یکی از معضلات جامعه امروز به شمار می رود و این طرح با هدف ایجاد مشاغل خانگی، از بین بردن بیکاری در سطح جامعه رونق اقتصاد خانواده ها، تولید و ایجاد ثروت ملی برنامه ریزی شده است.

وی در خصوص ایجاد شبکه های فروش اظهارکرد: افراد پس از تولید، از طریق این شبکه ها به بازار متصل شده و می توانند تولیدات خود را به فروش برسانند.

غی پور اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.