برگزاری آزمون الکترونیکی "دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۲۳۶۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار، سه شنبه یکم تیرماه در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری آزمون الکترونیکی "دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار" در جهاددانشگاهی استان  مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: آزمون الکترونیکی دوره های آموزش ایمنی و بهداشت کار با حضور جمعی از کارگران و پیمانکاران واحدهای صنعتی استان به همت این معاونت در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: این آزمون به شکل ادواری به صورت همزمان در سراسر کشور و در سرفصل های ایمنی و بهداشت کار برای کارگران تحت پوشش پیمانکاران، شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک ویژه مسوولین ایمنی کارگاه ها، آموزش عمومی ایمنی ویژه مسئولین ایمنی کارگاه ها و ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان تحت پوشش پیمانکاران به صورت الکترونیکی برگزار می شود.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان، بهره مندی شرکت کنندگان از فضای الکترونیکی جهت ترویج آموزش های مجازی و نیل به اهداف دولت الکترونیک را از اهداف برگزاری این آزمون بیان کرد.