با حضور جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال؛

اولین استارتاپ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۳۳۱۳۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
اولین استارت آپ چند روزه ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال توسط مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی در اراک برگزار شد.
اولین استارتاپ مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ اولین استارت آپ چند روزه ویژه جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال توسط مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی در اراک برگزار شد و 5۰ نفر از علاقه مندان در این رویداد با هم به رقابت پرداختند.

آیین افتتاح این رویداد با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی، مسوولین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مجریان مرکز نوآوری و شتابدهی برگزار شد.

همچنین نظر به حاکم بودن شرایط کرونایی، بخشی از این استارت آپ جهت رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد و اکثر تیم های شرکت کننده در این رویداد قبلا از خدمات منتورینگ و  کارگاه های آموزشی مرکز استفاده کرده و شیوه های طراحی بوم کسب وکار، نوآوری باز، شیوه های بازیابی و تبلیغات، چگونگی جذب مخاطب و تبلیغات و نحوه تدوین و ارائه ایده را فراگرفته بودند.

شایان ذکر است؛ در پایان این رویداد استارتاپی، تیم های برتر با نظر داوران معرفی و این رویداد به کار خود پایان داد.